Életfa Luxus

Medálok 30 mm átmérővel

8 500 Ft

Leírás

Életfa, legösszetettebb és legegyetemesebb jelentésű növényi ábrázolás világunkban. Élet és halál. Örök fejlődés és növekedés. Folytonos megújulás. Mélylélektani szintek szemléltetése. Lehetőségek és döntések. Egy út felfelé vagy lefelé. Ez a magasra növekvő fa jelképezi a földi élet Isten közelségébe törekvő vágyait. Az ember egyensúlyozását a bölcsesség, a kivárás, a hit, a veszteség és a kitartás ágain. Miközben batyujába őrzi embertársai biztatását, vigaszát, mint vándor az elemózsiát. Mellkasán az elmondott imák mellénye, kezében a tanulságos tapasztalatok botja. Így halad egyre magasabbra az ember, oda, ahol az örök, boldog megpihenés várja. 

Életfa Luxus ékszerünk, gyönyörű kidolgozású nemesacél nyaklánc, a mágneszárral ellátott medál első osztályú cirkónia kövekkel díszített, nyitható és a benne elhelyezett filclapka könnyedén cserélhető.

Tegyen 2-3 csepp illóolajat vagy parfümöt a medálban található filcre és vigye magával az illatot!  Az általunk forgalmazott Young Living illóolajok napokig illatoznak! (más cégek által gyártott és forgalmazott illóolajok, parfümök, illatanyagok használata által keletkezett károkért nem vállalunk felelősséget!)

A medál átmérője 30 mm, súlya 17 gramm és a nemesacél nyaklánc 60 cm hosszúságú. 

Ékszerünket díszdobozban, 5 darab filclapkával szállítjuk.

Anyaga

Nemesacél

Mérete

30 mm

DB


Vissza a(z) Medálok 30 mm átmérővel oldalra

Copyright © Illatekszer.hu All Right Reserved